Více než 1300 videorozhovorů a podcastů o byznysu

Inzerce

Inzerce

Restrukturalizace podniku

Restrukturalizace podniku je velmi rozsáhlý proces, během kterého se zjišťuje stav firmy a optimalizuje se její fungování a řízení. Přistupuje se k němu nejčastěji v případě, kdy se firma dostane do krize, připravuje se na prodej nebo potřebuje zpevnit základy pro další růst.

V následujících rozhovorech si můžete poslechnout vybrané zkušenosti podnikatelů, manažerů a dalších odborníků, kteří si restrukturalizací podniku sami prošli a mohou tak sdílet praktické rady pro ostatní.

Nejnovější obsah:

Premium
ladislav-zizka-web

Freshlabels vyrostlo, a pak začalo klesat. Co musel změnit nový CEO? | Ladislav Žižka

Premium
petr-pouchly-web

Podnikat je stále těžší, lídři firem jsou vyčerpaní. Jak v náročné době řídit firmu? | Petr Pouchlý

jindra-dohnal-web

Firma v krizi: Co musíte jako majitel změnit? | Jindra Dohnal (Creatixo)

Premium
jan-keselak-web

Pomalejší růst, vyšší ziskovost. Jak se řídí Glami? | Ján Kešelák

Inzerce

pravdik-hlisnikovska-web

Jak se zachránila firma se ztrátou 37 milionů korun? | Elena Hlisnikovská a Michal Pravdík

petr-macek-web

Průzkum: Jak vidí české firmy svou budoucnost? | Petr Macek (Caflou)

jiri-rostecky-jiri-jemelka-web

Jirka Rostecký o řízení firem: Vytvořte si dobré majitelské zadání | Jiří Jemelka (JPF)

Premium
daniel-kmoch-web

Finanční ředitel Bonami: Na záchranu firmy jsme měli 6 měsíců | Daniel Kmoch

jaroslav-rasa-web

Jaké firmy zvládají těžká období lépe? | Jaroslav Řasa (ABRA)

Premium
jan-hanus-web

Řídil firmy jako Mall či Kostelecké uzeniny. Co se naučil o zvládání krizí a transformací? | Jan Hanuš

Premium
alex-mlatilik-web

Zľavomatu hrozilo zavření a musel se vybudovat skoro od nuly | Aleš Mlátilík

vit-endler-web

Vít Endler (Fingood): Jak připravit firmu na krizi?

Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu zde.