Zajímá vás, jak začít podnikat v gastronomii? Máte obrovskou výhodu. V dnešní době už můžete snadno najít nespočet tipů a rad, jak podnikání v gastronomii rozjet. I my jsme pro vás připravili rozhovory a články, ve kterých zjistíte, jak v gastronomii začít podnikat a neprodělat peníze. Ať už chcete mít vlastní kavárnu, restauraci, rozvoz jídel či cokoliv jiného, poslechněte si rady zkušenějších a neopakujte jejich chyby:
Jan Punčochář je jedním z předních českých šéfkuchařů, kterého možná znáte ze soutěže Masterchef nebo ještě lépe z jeho pražské restaurace U Matěje. V rozhovoru jsme mluvili o podnikání s vlastní restaurací, marketingu restaurace i řízení lidí. Svoje kuchařské umění…
Před 9 měsíci
Michal Koubek zastupuje IdeaSupport – partu lidí, kteří ostatním pomáhají s rozjezdem podnikání. Zaměřují se především na začínající nebo méně úspěšné podnikatele a vytváří pro ně byznys plány jejich projektů. V rozhovoru jsme si povídali, proč má smysl si takový…
Před 3 roky
Ivana Šedivá je marketingová ředitelka českého McDonald`s. V rozhovoru jsme si povídali o tom, jak firma přemýšlí nad novými produkty, jak je nabízí svým zákazníkům a v čem je český „mekáč“ jiný než ty v zahraničí. Podle Wikipedie byl McDonald`s…
Před 3 roky
Zní to skoro jako Americký sen. A on vlastně tak trochu americký je, protože příběh řetězce ovocných barů Fruitisimo v Americe začal. Jenom ne tak, jak byste asi čekali. Chtělo by se napsat, že Jan Hummel se svým společníkem na…
Před 4 roky