Jan Punčochář je jedním z předních českých šéfkuchařů, kterého možná znáte ze soutěže Masterchef nebo ještě lépe z jeho pražské restaurace U Matěje. V rozhovoru jsme mluvili o podnikání s vlastní restaurací, marketingu restaurace i řízení lidí.
Svoje kuchařské umění se Jan Punčochář začal učit v Česku, spoustu zkušeností ale nabral třeba v Německu nebo ve Švýcarsku, následně získal i michelinské ocenění Bib Gourmand. Přední příčky obsazuje i v soutěži Zlatý kuchař, kterou dokonce třikrát vyhrál. Náš rozhovor najdete i v podcastu o podnikání.
Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu zde.
Zase
Před 4 roky
Sakra už, neříká se lepČí ale lepŠí… ani za ty roky se nenaučíš mluvit spisovně :( Nedá se to poslouchat… (a stejně to pořád poslouchám :D)
Odpovědět »