Inzerce

VIDEO: Lucie Poláchová: Jak se dělá marketing restaurace?

Možná vás napadne, že marketing restaurace spočívá hlavně v dobrém jídle. Z části máte pravdu. Jenomže, co restaurace, které dokáží uvařit dobré jídlo, ale nedokáží jej nabídnout dostatečnému množství hostů?

Inzerce

Dnešní rozhovor je speciální hned z několika důvodů. Z virtuálního světa v něm na chvíli utečeme do oboru, který s internetem nemá vůbec nic společného (což se postupně mění). Podíváme se přímo do kuchyně karlínské restaurace Krystal Mozaika Bistro a nahlédneme do světa restauratérů, který je podle mého dnešního hosta velmi specifický.

Tím hostem je Lucie Poláchová. Společně se svými kolegyněmi pod značkou Gpoint pomáhá restauracím s nastavením marketingové strategie, ale většinou i s nastavením restaurace jako takové.

Co všechno se dozvíte?

  • Jak restaurace ovlivňuje pořad Ano, šéfe a co vše z něj je vůbec reálné?
  • Co jsou aktuálně největší výzvy pro české restauratéry?
  • Jak vypadá úspěšný marketing restaurace?
  • V čem restaurace v rámci marketingu nejčastěji selhávají?
  • V čem jsou čeští restauratéři odlišní od těch zahraničních?
  • Jak restaurace ovlivňuje internet a moderní doba?
  • Jak bude vypadat restaurační marketing v budoucnu?
  • V čem se z tohoto tématu můžete inspirovat i vy?

Rozhovor jsem si skutečně užil. Snažil jsem se pořídit i několik zajímavých záběrů přímo z prostředí restaurace. Natáčel jsem nejen „na place“, ale i v kuchyni a za barem. Při povídání jsme zabrousili i do politiky, showbyznysu, světové gastronomie, ale nezapomněli jsme ani na restaurace na malých městech.

Pohodlně se usaďte a podívejte se s námi do světa, který je pro řadu z nás, kluků a holek od počítačů, do značné míry nepředstavitelný.

Rozhovor najdete i na iTunes. MP3 je ke stažení zde.

Použitá melodie: Steve Combs – Zero (CC BY 4.0)

Veškerá doporučení, informace, data, služby, reklamy nebo jakékoliv jiné sdělení zveřejněné na našich stránkách je pouze nezávazného charakteru a nejedná se o odborné rady nebo doporučení z naší strany. Podrobnosti na odkazu zde.

jiri-rostecky

Jiří Rostecký

Jirkovi je 28 let a je zakladatelem MladýPodnikatel.cz. Podnikat začal ještě na střední škole, ale jeho první firma mu vůbec nevyšla. Po ní se začal naplno věnovat natáčení rozhovorů a podcastů, kterých má za sebou už bezmála 8 stovek. Ročně pořádá desítky akcí pro podnikatele a často přednáší na vysokých školách. Časopis Forbes ho umístil do českého výběru 30pod30, několikrát byl nominován na Osobnost digitálního marketingu WebTOP100 a opakovaně se umísťuje i v Křišťálové Lupě. Píše blog a sledovat ho můžete třeba na Facebooku nebo na LinkedIn.

Nenechte si ujít

eliska-flasarova-web

Jak řídit marketing vaší firmy? | Eliška Flasarová (SmartEmailing.cz)

radek-mrkos-web

Rozjezd e-shopu Albatros Media, zdroje objednávek | Radek Mrkos

tomas-zahalka-web

Založte e-shop a neřešte logistiku a skladování | Tomáš Zahálka (Dudlu.cz)

Právě vyšlo

max-kovar-web

Jak se staví sklad? | Max Kovář (Skladon)

pavla-arnoldova-web

Hledání nových zaměstnanců do digitální agentury | Pavla Arnoldová (Fragile)

vit-endler-web

Aktuálně v e-commerce: Na čem teď pracovat? | Vít Endler (finGOOD.cz)

Nejoblíbenější

zdenek-jahoda-web

30 let v byznysu, budování značky Emco, řízení lidí | Zdeněk Jahoda

miroslav-tesar-web

Stabilizace rozpadající se firmy | Miroslav Tesař (Astratex)

michal-koubek-web

Jak získat bankovní úvěr pro váš e-shop? | Michal Koubek

Komentáře

Přidej vlastní komentář

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí s tím související ochrana soukromí a smluvní podmínky společnosti Google.

TOP obsah

tomas-malovec-web

Rozjezd nové firmy a vydělávání peněz od začátku | Tomáš Malovec (Born Digital)

janka-chudlikova-web

Janka Chudlíková: Byznys lektorky na volné noze, tvorba on-line produktů, dva neúspěšné starty podnikání

michal-koubek-web

Jak spočítat náklady na vytvoření managementu firmy? | Michal Koubek

miroslav-tesar-web

Stabilizace rozpadající se firmy | Miroslav Tesař (Astratex)